Muovikortit kaikkiin tarpeisiin.

Muovikortit kaikkiin tarpeisiin!

Muovikortit kaikkiin tarpeisiin toimittaa korttikumppanisi Korttilinna Oy. Valmistamme kaikki muovikortit, kuten jäsenkortit, kanta-asiakaskortit, lahjakortit, etukortit, sirukortit, rfid-kortit, kuvalliset henkilökortit ja muut muovikortit toiveidenne mukaisesti.

Muovikortit ovat korkealaatuisia ja kestäviä luottokorttikokoisia PVC-muovikortteja, jotka soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin. Muovikorteilla on useita käyttötarkoituksia ja ne ovatkin tärkeä päivittäinen väline kuluttajilla sekä yrityksillä .

Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun muovikorteille halutessanne suunnittelusta postitukseen.

Toimitamme muovikortit yrityksille, yhdistyksille, seuroille, liitoille, järjestöille, julkiselle sektorille sekä yksityisille henkilöille. Tarjoamme muovikorteille nopeat toimitusajat, kilpailukykyiset hinnat ja laadukkaat tuotteet.

Tuotevalikoimamme muovikorteissa

Jäsenkortit

Jäsenkortit ovat tyylikkäitä ja edustavia luottokorttimallisia muovikortteja. Muoviset jäsenkortit ovat erittäin kestäviä. Jäsenkortit ovat laadukkaita ja ne valmistetaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lue lisää

Kanta-asiakaskortit

Kanta-asiakaskortit ovat tyylikkäitä ja edustavia luottokorttimallisia muovikortteja. Muoviset kanta-asiakaskortit ovat erittäin kestäviä. Kanta-asiakaskortit valmistetaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lue lisää

VIP-Kortit

VIP-kortit ovat tyylikkäitä ja edustavia luottokorttimallisia muovikortteja. Muoviset VIP-kortit ovat erittäin kestäviä. VIP-kortit ovat laadukkaita ja ne valmistetaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lue lisää

Lahjakortit

Lahjakortit ovat tyylikkäitä ja edustavia luottokorttimallisia muovikortteja. Muoviset lahjakortit ovat erittäin kestäviä. Lahjakortit valmistetaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lue lisää

Kausikortit

Kausikortit ovat tyylikkäitä ja edustavia luottokorttimallisia muovikortteja. Muoviset kausikortit ovat erittäin kestäviä. Kausikortit valmistetaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lue lisää

Eko-kortit

Ympäristöystävälliset & ekologiset korttiratkaisut. Ekologiset kortit ovat laadukkaita luottokorttikokoisia kortteja kuten tavallisetkin muovikortit. Hyvä painojälki, laadukkaat kortit ja lisäominaisuudet myös ekologisille korteille.

Lue lisää

LUXUS- & ERIKOISKORTIT

Erittäin tyylikkäät ja arvokkaat luxus-muovikortit erottuvat massasta. Metalliväripainatukset (kulta / hopea), hologrammit, glitter, läpinäkyvät kortit ja muut erikoisominaisuudet ovat saatavilla. Luxus-muovikortit yksilöllisesti.

Lue lisää

RFID-kortit

RFID-kortit ja muut älylliset sirukortit ovat osa Korttilinnan Oy:n tuotevalikoimaa. Toimitamme RFID-kortit niin painatuksilla kuin ilman nopeilla toimitusajoilla. Useita eri siruvaihtoehtoja RFID-korteille.

Lue lisää

NFC-kortit

NFC-kortit ja muut älylliset sirukortit ovat osa Korttilinnan Oy:n tuotevalikoimaa. Toimitamme NFC-kortit niin painatuksilla kuin ilman nopeilla toimitusajoilla. Kaikki yleisimmät NFC-sirut saatavilla.

Lue lisää

Sirukortit

Sirukortit ovat osa tuotevalikoimaamme. Toimitamme sirukortit niin painatuksilla kuin ilman. Erilaiset kontaktisirut ja sirukortit etä- tai lähiluettavina. Niin pienet kuin suuretkin määrät saatavilla.

Lue lisää

Vierailijakortit

Vierailijakortit ovat tyylikkäitä ja edustavia luottokorttimallisia muovikortteja. Muoviset vierailijakortit ovat erittäin kestäviä. Vierailijakortit valmistetaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lue lisää

Muoviset Käyntikortit

Luottokorttimalliset muoviset käyntikortit ovat erikoisuutemme, jotka luovat VAU-efektin. Muoviset käyntikortit jäävät vastaanottajan mieleen. Muoviset käyntikortit valmistetaan yksilöllisesti toiveiden mukaisesti.

Lue lisää

Blanco-kortit

Saatavilla PVC-blanco-kortit, blanco-kortit magneettiraidalla, blanco-kortit rfid-sirulla, blanco-kortit nfc-sirulla, blanco-kortit kontaktisirulla, vahvat komposiittikortit, ekologiset blanco-kortit yms. Myös muut tulostustarvikkeet.

Lue lisää

Muovikorteista

Muovikortti voi olla myös standardikoosta poikkeava.

 

Katso esimerkkejä

Yleisin muovikortti-koko on 86x54mm eli luottokorttikoko. Muovikortin yleisin paksuus on 0,76mm. Muovikorteista voidaan tehdä myös eri kokoisia ja paksuisia. Taatusti persoonalliset muovikortit saadaan tekemällä kortti haluamaanne muotoon. Muovikortit voidaan siis tehdä lähes mihin muotoon tahansa.

Muovikortit painetaan offset- tai digitekniikalla, riippuen kortista. Normaalien CMYK-painovärien lisäksi muovikorteissa voidaan käyttää useita erikoisvärejä ja -efektejä. Muovikorttiin voidaan tehdä metalliväripainatuksia (kulta, hopea), metalliväri-tausta tai muita erikoisratkaisuja kuten kiiltolakka-pinnoite. Muovikortista voidaan tehdä myös kokonaan tai osittain läpinäkyvä. Muovikorttiin voidaan lisätä myös magneettiraita, viivakoodi tai etäluettava rfid-siru, jolloin muovikortteja voidaan käyttää erilaisissa korttijärjestelmissä. Muovikortit voidaan yksilöidä tulostamalla tai kohokirjoituksella. Muovikortteihin voidaan laittaa myös allekirjoituspaneeli. Muovikortit ovat saatavilla myös raaputuspintaisena.

Yleisimmin muovikortit valmistetaan PVC-muovista, mutta tarjoamme myös muita ympäristöystävällisempiä materiaaleja.

Muovikortin suunnittelu

Käytä oheista aineisto-ohjetta suunnitellessanne muovikortteja. Halutessanne suunnittelemme muovikortit puolestanne. Katso myös mallikortteja galleriastamme.

Lisää töitämme galleriassa.   Katso lisää

GDPR-vaatimukset täyttävä tilausjärjestelmä

Tilausjärjestelmämme on suunniteltu helppokäyttöiseksi, luotettavaksi ja uuden GDPR-asetuksen mukaisesti tietoturvalliseksi.
Tilausjärjestelmästämme voit tilata muovikortit suoraan tai liittyä sopimusasiakkaaksemme.

Tilausjärjestelmään

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset