Tervetuloa Korttilinna Oy:n verkkokauppaan

Ekologiset muovikortit

Kuvaus

Ekologiset korttiratkaisut 

Korttikumppanisi Korttilinna Oy tarjoaa tavallisten pvc muovikorttien lisäksi myös ekologisemman vaihtoehdon muovikorteille. Ekologiset muovikortit ovat laadukkaita luottokorttikokoisia kortteja kuten tavallisetkin muovikortit. Käyttökohteina mm. jäsenkortit, käyntikortit, kanta-asiakaskortit, etukortit ja esimerkiksi hotellien ovikortit. Ekokortteihin voidaan tehdä erilaisia ominaisuuksia, kuten magneettiraita, viivakoodi, yksilöintitulostukset, allekirjoituspaneeli yms.

Ekologiset korttimateriaalit

BIO
Maissiöljystä valmistetut BIO-muovikortit näyttävät ja tuntuvat täysin samanlaisilta kuin PVC-muovikortit. Kortit myös kestävät yhtä hyvin kuin PVC-muovikortit. BIO-muovikortit ovat täysin luonnossa hajoavia. BIO-muovikortit tuottavat vähemmän päästöjä, sillä niiden valmistus vaatii huomattavasti vähemmän energiaa.
-
Materiaali: PLA Corn

PETG
Suosittu ympäristöystävällinen vaihtoehto muovikorteille. Muovikortteihin saadaan samat ominaisuudet PETG:llä kuin tavallisella PVC-muovikortilla. Nämä muovikortit voidaan kierrättää ilman haitallisia päästöjä.
-
Materiaali: PETG (Polyethylene Terephthalate Glycol)

PUISET KORTIT
Puiset kortit ovat kaikkia muovikortteja ekologisempia. Puisten korttien valmistukseen käytetään 0% PVC-muovia ja 0% vaarallisia kemikaaleja. Lisäksi niiden tekemiseen kuluu vain 1/3 energiasta verrattuna muovikortteihin.

Siirry nyt puisiin kortteihin ja vähennä hiilijalanjälkeäsi 50%:lla. Puisten korttien materiaalien materiaali tulee pohjoismaiden koivu-metsistä, joita hoidetaan kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.
Puiset kortit ovat kestäviä, tyylikkäitä ja toimivat tismalleen kuten mitkä tahansa muovikortit.

Kysyttävää?

Kysy tuotteistamme, vastaamme nopeasti.   Kysy

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset