Tervetuloa Korttilinna Oy:n verkkokauppaan

Työmaakortti veronumerolla

Hintataulukko

Rakennusalan työmaakortti

Kuvaus

 

Työmaakortit veronumerolla

 

Kuvallinen työmaakortti on jokaisen työntekijän välttämätön väline rakennustyömailla. Jokaisella rakennustyömaalla työskentelevällä henkilöllä on oltava näkyvillä kuvallinen tunniste eli työmaakortti.

Työmaakortissa tulee näkyä työnantajan nimi, y-tunnus, henkilön kuva, nimi, syntymäaika ja veronumero. Työmaakortin tulee olla esillä, eli työmaakortin tulee roikkua kaulassa tai se voi olla työvaatteiden läpinäkyvässä taskussa.

Valmistamme laadukkaita muovisia luottokorttikokoisia työmaakortteja kestävällä HDP-tulostustekniikalla. HDP-tulostustekniikka tuottaa työmaakortin tulostuksen ensin siirtokalvolle, joka liimautuu kiinni korttiin. Näin työmaakortin tulostus jää kalvon alle, jolloin työmaakortin kestävyys on erittäin hyvä. Lisäksi työmaakortti voidaan varustaa lisälaminaatilla / hologrammi-laminaatilla. Työmaakortin koko on 5,48 x 8,60 cm.

- Työmaakortit, henkilökortit ja tunnisteet
- Laadukkaat HDP-tulosteet
- Korttipidikkeet ja kaulanauhat
- Lisälaminaatti / Hologrammi-laminaatti

HELPPO TILAUS & NOPEA TOIMITUSAIKA (voit saada työmaakortit mukaan vaikka odottaessa)

Lisätietoja muista henkilökorteista.

Henkilökortti kohottaa yrityskuvaa ja -ilmettä, sekä lisää henkilön tunnistettavuutta niin omissa kuin asiakkaankin tiloissa. Kuvalliset henkilökortit ovat tärkeä tunnistautumisväline tämän päivän yritysmaailmassa. Monissa toimistoissa käytetään henkilökortteja, ja rakennustyömailla henkilökortit ovat lain mukaan pakollisia. Henkilökortti on tyylikkäimmillään silloin, kun se on huolella tehty yrityksen graafisen ilmeen mukaisesti, unohtamatta henkilökortin turvatekijöitä. Toimitamme laadukkaat henkilökortit nopeilla toimitusajoilla toiveidenne mukaisesti.

Hanki nyt tyylikkäät, laadukkaat ja kestävät luottokorttikokoiset henkilökortit yrityksellenne Korttilinnasta.

Henkilökorttien tilaus onnistuu helposti:

 • Lähetä yrityksenne tiedot ja logot sekä henkilötiedot tilausjärjestelmämme kautta
 • Luomme henkilökortti-pohjan tietokantaamme
 • Lähetämme oikovedoksen henkilökortista
 • Henkilökorttien toimitusaika on 2 arkipäivää

Halutessanne tulemme kuvaamaan henkilöstönne toimipisteeseenne. Saatavilla myös normaalia pvc:tä ekologisempaa muovikorttimateriaalia.

Henkilökorttien jatkotilaukset onnistuvat kätevästi. Lähetä  työntekijän tiedot ja kuva tilausjärjestelmästämme, ja uusi henkilökortti lähtee postiin saman päivän aikana.

Halutessasi voit myös lähettää valmiit tiedostot meille tulostusta varten.

Valmistamme kaikki henkilökortit HDP-tekniikkaa hyväksikäyttäen. HDP-tekniikassa (High Definition Printing) tulostetaan kortin tulostus ensin siirtofilmille, joka siirtyy automaattisesti korttiin kiinni. HDP-tekniikka tuottaa erittäin tarkkaa tulostusta ja korkealaatuista jälkeä muovikorttiin. Henkilökortteihin voidaan tehdä 1-puoleinen tai 2-puoleinen tulostus.

Henkilökortteihin voidaan lisätä erilaisia lisäoptioita ja turvatekijöitä. Hologrammi-kalvo tai lisälaminaatti tuovat kortille lisäkestävyyttä, kopiointisuojaa, laatua, tyylikkyyttä ja ammattimaisuutta.

Henkilökorttien turvatekijöitä ja muita optioita:

 • Security hologrammi-laminaatti
 • Lisälaminointi
 • UV-kuva tai teksti
 • Valokuvaus
 • Ekologinen korttimateriaali
 • Kortin suunnittelu

Toimitamme henkilökortteja niin pieniä kuin suuriakin määriä nopeilla toimitusajoilla. Henkilökorteilla ei ole minimitilausmäärää.

HENKILÖKORTIN VAATIMUKSET RAKENNUSTYÖMAALLA:

Yrityksen nimi ja/tai logo (Palkanmaksajan yritys)
Yrityksen y-tunnus
Henkilön kuva
Henkilön etu- ja sukunimi
Henkilön veronumero
Henkilön titteli 
Henkilön syntymäaika (vapaaehtoinen)
Kortin voimassaoloaika (vapaaehtoinen)

Verohallinnon ohjeen mukaisesti "tunnistekortista on käytävä ilmi, onko työmaalla työskentelevä henkilö työsuhteessa oleva työntekijä vai itsenäinen työnsuorittaja eli liikkeen- tai ammatinharjoittaja." Tittelillä saadaan tämä tieto korttiin. Korttiin on laitettava henkilön palkanmaksajan yritys.

Kysyttävää?

Kysy tuotteistamme, vastaamme nopeasti.   Kysy

Yritys

Ota yhteyttä

 • Osoite: Höyläämötie 3B,
  00380 Helsinki

 • Email: info(at)korttilinna.fi

 • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset