Tervetuloa Korttilinna Oy:n verkkokauppaan

Muovikortit omilla painatuksilla

Kuvaus

Muovikortit kaikkiin tarpeisiin

Korttikumppanisi Korttilinna Oy toimittaa muovikortit kaikkiin tarpeisiin. Valmistamme kaikki muovikortit, kuten jäsenkortit, kanta-asiakaskortit, lahjakortit, etukortit, sirukortit, rfid-kortit, kuvalliset henkilökortit ja muut muovikortit toiveidenne mukaisesti.

Muovikortit ovat korkealaatuisia ja kestäviä luottokorttikokoisia kortteja, jotka soveltuvat useisiin tilanteisiin. Muovikortilla on useita käyttötarkoituksia, ja ne ovatkin tänä päivänä tärkeä mainosväline yrityksille.

Korttilinnasta saat halutessasi muovikorteille kokonaisvaltaisen palvelun muovikortin suunnittelusta postitukseen asti.

Toimitamme muovikortit yrityksille, yhdistyksille, seuroille, liitoille, järjestöille, julkiselle sektorille sekä vaikka yksityisille henkilöille. Tarjoamme muovikorteille nopeat toimitusajat, kilpailukykyiset hinnat ja laadukkaat tuotteet.

NOPEAT TOIMITUSAJAT!

Muovikorteista

Yleisin muovikortti-koko on 86x54 eli luottokorttikoko. Muovikortin yleisin paksuus on 0,76mm. Muovikorteista voidaan tehdä myös eri kokoisia ja paksuisia. Taatusti persoonalliset muovikortit saadaan tekemällä kortti haluamaasi muotoon. Muovikortista voit siis tehdä lähes minkä muotoisen tahansa.

Muovikortit painetaan offset-tekniikalla. Normaalien painovärien lisäksi muovikorteissa voidaan käyttää useita erikoisvärejä ja -efektejä. Muovikorttiin voidaan tehdä metalliväripainatuksia (kulta, hopea), metalliväri-taustaa tai muita erikoisratkaisuja kuten kiiltolakka-pinnoite. Muovikortista voidaan tehdä myös kokonaan tai osittain läpinäkyvä. Muovikorttiin voidaan lisätä myös magneettiraita, viivakoodi, etäluettava rfid-siru, jolloin muovikortteja voidaan käyttää erilaisissa korttijärjestelmissä. Muovikortit voidaan yksilöidä tulostamalla tai kohokirjoituksella. Muovikortteihin voidaan laittaa myös allekirjoituspaneeli.

Normaalisti muovikortit ovat valmistettu PVC-muovista, mutta myös muita ympäristöystävällisempiä materiaaleja on saatavilla.

Muovikortin suunnittelu

Halutessanne voimme myös suunnitella muovikortin ulkoasun. Katso myös muovikortti-esimerkkejä galleriastamme.

Kysy myös

JÄSENKORTIT

KANTA-ASIAKASKORTIT

KAUSIKORTIT

ETUKORTIT

LAHJAKORTIT

BONUSKORTIT

KULUNVALVONTA

OVIKORTIT

MAGNEETTIRAITA

HOLOGRAMMI

MUOVISET KÄYNTIKORTIT

LÄPINÄKYVÄT KORTIT

HENKILÖKORTIT

ID-KORTIT & TYÖMAALUVAT

Tarjoamme myös postituspalvelua ja useita eri pakkausvaihtoehtoja

Kysyttävää?

Kysy tuotteistamme, vastaamme nopeasti.   Kysy

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset