Tervetuloa Korttilinna Oy:n verkkokauppaan

RFID Turvakortti

Hintataulukko

Suojaa pankkikorttisi varkaudelta

Kuvaus

RFID Turvakortti
NFC Turvakortti

RFID Turvakortti - Turvaa korteillesi

Nykyään useissa pankki- ja luottokorteissa on lähimaksu-ominaisuus. Lähimaksukortin tunnistat kortissa olevasta neljästä käyrästä viivasta. Lähimaksukortit toimivat RFID-/NFC-tekniikalla ja ovatkin erittäin haavoittuvaisia tietovarkauksille. Pankkikortin tiedot on helppo varastaa. Korttivarkaalle riittää tietovarkauteen NFC-lukijalla varustettu Android-puhelin ja kosketus pankkikorttiisi. Kehittyneimmillä lukijoilla kortin tiedot luetaan ja tallennetaan jopa metrin etäisyydeltä. Varas voi liikkua ostoskeskuksessa RFID-lukija repussa keräten satojen ihmisten pankkikorttitietoja kenenkään huomaamatta. Pankkikortista kerätyillä tiedoilla voidaan kopioida kortti ja tehdä ostoksia suoraan tililtäsi! Etäluettavalta kortilta voidaan veloittaa rahaa myös ilman PIN-koodia.

Oletko harkinnut korttiesi suojaamista? Älä enää mieti, vaan ota käyttöön RFID Turvakortti.

RFID Turvakortti

Suojautuminen korttivarkauksilta on helppoa. RFID Turvakortti on tavallisen luottokortin kokoinen muovinen kortti, joka laitetaan lompakkoon maksukortin läheisyyteen. Se sisältää erikoistaajuudella toimivan sirun, joka aktivoituu automaattisesti ja blokkaa toiselta taajuudelta tulevia lukuyrityksiä suojaten kortteja kopiointiyrityksiltä.

Miten RFID Turvakortti toimii?
RFID Turvakortti sijoitetaan lompakkoon maksukortin tai muun suojattavan kortin lähelle. Muuta ei tarvitse tehdä. Korttisi on nyt suojattu. RFID Turvakortti suojaa myös muita korttejasi kuten kulunvalvontakortteja, henkilökortteja, hotelliavaimia sekä kanta-asiakas- ja bonuskortteja.

Tarvitsenko useamman RFID Turvakortin?
Optimaalisissa olosuhteissa yksi RFID Turvakortti suojaa 1-4 korttia. Voit hankkia useamman kortin kerralla varmistaaksesi useamman kortin suojauksen.

Voiko RFID Turvakortin saada omalla painatuksella?
Kyllä. RFID Turvakortin brändäys ja kustomointi tekevät siitä erinomaisen liikelahjan.

Miten testaan RFID Turvakortin toimivuuden?
Helpoin tapa testata lähimaksukortin haavoittuvaisuus on Anrdoid-puhelimien Credit Card Reader - applikaatiolla. Tämän applikaation avulla näet, kuinka helppo kortin tiedot on kopioida. Kokeile ensin kortinlukua ilman RFID Turvakorttia ja sitten sen kanssa. Applikaation voit ladata Google Play Storesta oheisen linkin kautta https://play.google.com/store/apps/details?id=com.github.devnied.emvnfccard&hl=fi. 

Jatkuvasti kehittyvän tekniikan takia emme voi taata 100% suojaa korteillesi.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Kysyttävää?

Kysy tuotteistamme, vastaamme nopeasti.   Kysy

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset