Kaulanauhat painatuksella tai ilman.

Kaulanauhat kaikkiin tarpeisiin

Kaulanauhat ja avainnauhat painatuksilla tai ilman.

Kaulanauhat ja avainnauhat painatuksilla tai ilman kaikkiin tarpeisiin toimittaa Korttilinna Oy. Laadukkaat kaulanauhat soveltuvat moniin eri tilanteisiin. Tarvitsetpa kaulanauhaa lyhyeen tapahtumaan tai jatkuvaan käyttöön, meiltä saat laadukkaan ratkaisun.

Kaulanauhoja ja avainnauhoja on varastossamme paljon eri levyisiä ja eri värisiä. Useat kaulanauhojen ja avainnauhojen kiinnitysvaihtoehdot takaavat jokaiseen tarpeeseen sopivan kaulanauhan. Kaulanauhat ja avainnauhat voit tilata myös logo- tai muulla painatuksella. Kaulanauhojen tilaus on erittäin helppoa. Toimitamme kaulanauhat ja avainnauhat painettuna erittäin nopeilla toimitusajoilla, jopa muutamassa päivässä. 

Toimitamme kaulanauhat ja avainnauhat yrityksille, yhdistyksille, seuroille, liitoille, järjestöille, julkiselle sektorille sekä yksityisille henkilöille. Tarjoamme kaulanauhoille nopeat toimitusajat, kilpailukykyiset hinnat ja laadukkaat tuotteet.

Tuotevalikoimamme kaulanauhoissa

Kaulanauhat painatuksella

Kaulanauhat painatuksilla nopeilla toimitusajoilla. Toimitamme laadukkaat kaulanauhat eri levyisenä, haluamallasi materiaalilla ja haluamallasi painatuksella.

Lue lisää

Kaulanauhat ilman painatusta

Heti varastosta paljon erilaisia kaulanauhoja. Laajasta kaulanauha-valikoimastamme löydät varmasti sopivan kaulanauhan tarpeisiisi.

Lue lisää

Lyhyet nauhat

Toimitamme laadukkaat lyhyet nauhat eri levyisenä, haluamallasi materiaalilla, haluamallasi kiinnikkeellä ja haluamallasi painatuksella tai ilman painatusta.

Lue lisää

Rannekkeet

Toimitamme laadukkaat rannekkeet eri levyisenä, haluamallasi materiaalilla, haluamallasi kiinnityksellä ja haluamallasi painatuksella tai ilman painatusta.

Lue lisää

Kaulanauhoista

Katso myös kaulanauhoihin erikoistunut sivustomme.

 

kaulanauhat.fi

Kaulanauhan yleisin pituus on 90cm taitettuna eli 45cm per sivu. Kaulanauhaan ommellaan liitännäksi haluamanne liitäntä. Yleisimpiä liitäntöjä ovat papukaijalukko, swivel-lukko, oval-lukko, mobile-lukko ja avainrengas.

Kaulanauhojen yleisimmät leveydet ovat 10mm, 15mm, 20mm ja 25mm. Valmistamme kaulanauhoja myös custom-kokoisina. Voit siis tilata standardi-kokoa pidemmän, lyhyemmän, kapeamman tai leveämmän kaulanauhan. Toimittamissamme kaulanauhoissa on standardina turvalukko, joka aukeaa kaulanauhan kiristyessä. Kaulanauhat voidaan varustaa myös välilukolla. 

Kaulanauhojen yleisimmät materiaalit ovat tuubimallinen polyesteri, flat polyesteri, pehmeä tai satiini-kaulanauha. Nyt saatavilla myös 3D-painettuja kaulanauhoja. 

Kaulanauhan suunnittelu

Suunnittelemme kaulanauhan aineiston puolestanne tai voitte lähettää valmiin aineiston. Katso myös malli-kaulanauhoja galleriastamme.

Lisää töitämme galleriassa.   Katso lisää

Verkkokauppa

Paljon erilaisia kaulanauhoja heti varastostamme suoraan verkkokaupastamme.

Verkkokauppaan

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset