Rannekkeet kaikkiin tarpeisiin.

Rannekkeet painatuksella tai ilman

Rannekkeet painatuksilla tai ilman Korttilinnasta nopeilla toimitusajoilla. Rannekkeet tapahtumiin, juhliin, ravintoloihin yms. Toimitamme laadukkaat rannekkeet eri levyisenä, haluamallasi materiaalilla, haluamallasi kiinnityksellä ja haluamallasi painatuksella tai ilman painatusta.

Valikoimastamme löydät useita eri varastovärejä ja ranneke-materiaaleja. Rannekkeisiin voit painattaa mm. juoksevan numeroinnin, logonne, nettisivujenne osoitteen tai muun painatuksen. Huolehdimme kaikesta puolestanne.

Toimitamme rannekkeita yrityksille, yhdistyksille, seuroille, liitoille, järjestöille, julkiselle sektorille sekä vaikka yksityisille henkilöille. Tarjoamme nopeat toimitusajat, kilpailukykyiset hinnat ja laadukkaat tuotteet.

Kysy lisää rannekkeista Korttilinna Oy:ltä.

Katso koko ranneke-valikoimamme täältä

Voit tilata rannekkeet suoraan verkkokaupasta, puhelimitse tai sähköpostitse.

RFID-ranneke

RFID-Rannekkeet moniin tarpeisiin

Toimitamme erilaisia RFID-Rannekkeita useisiin tarpeisiin. Saatavilla silikoni RFID-rannekkeiden lisäksi RFID-rannekkeita Velcro-materiaaleista. RFID-rannekkeet voidaan painattaa logollasi tai muulla painatuksella. Saatavilla useita eri värejä ja useita eri siruja esim. Mifare UL, Mifare 1K, Mifare S50, NTAG213 yms. Saatavilla myös eri kokoisia RFID-rannekkeita.

RFID-Rannekkeet kulunvalvontaan, terveydenhuoltoon ja sairaaloihin, uimahalleihin ja kylpylöihin yms. Vedenpitävät RFID-rannekkeet myös saatavilla. RFID-Rannekkeemme ovat kestäviä ja miellyttävän tuntuisia ranteessa sekä turvallisia käyttää. RFID-Rannekkeemme kestävät myös korkeita lämpötiloja.

Kiinnostuitko rannekkeista?

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Soita 010 3244 334 tai lähetä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Ota yhteyttä

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset