Ekologiset korttiratkaisut kaikkiin tarpeisiin.

Ekologiset korttiratkaisut ja Eko-kortit

Eko-kortit ovat ympäristöystävällisempi ratkaisu PVC-muovikorteille. Ekologiset kortit ovat laadukkaita luottokorttikokoisia kortteja kuten tavallisetkin muovikortit. Käyttökohteina mm. jäsenkortit, käyntikortit, kanta-asiakaskortit, etukortit ja esimerkiksi hotellien ovikortit. 

Eko-kortteihin voidaan tehdä erilaisia lisäominaisuuksia, kuten magneettiraita, viivakoodi, RFID-yksilöintitulostukset, allekirjoituspaneeli yms.

Tarjoamme erilaisia materiaaleja eko-kortteihin. BIOPVC ja puiset kortit ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan yleisimmin käytetyn PVC:n tasolla, mutta huomattavasti ympäristöystävällisempiä.

Eko-kortin lisäominaisuuksia

Eko-kortit voidaan yksilöidä asiakkaan nimellä tai numerolla.
Eko-korttiin voidaan tehdä viivakoodi tai magneettiraita.
Eko-kortti voidaan varustaa RFID- /NFC-sirulla.
Eko-kortit toimitetaan nopeilla toimitusajoilla.

Eko-korttien materiaalit

BIOPVC

BIOPVC-muovikortit näyttävät ja tuntuvat täysin samanlaisilta kuin PVC-muovikortit. Kortit myös kestävät yhtä hyvin kuin PVC-muovikortit. BIOPVC-kortit ovat täysin luonnossa hajoavia.

BIOPVC-muovikorttien valmistus vaatii huomattavasti PVC-korttien valmistusta vähemmän energiaa, joten ne tuottavat myös vähemmän päästöjä.

PUISET KORTIT

Puiset kortit ovat kaikkia muovikortteja ekologisempia. Puisten korttien valmistukseen käytetään 0% PVC-muovia ja 0% vaarallisia kemikaaleja. Lisäksi niiden tekemiseen kuluu vain 1/3 energiasta verrattuna PVC-muovikortteihin.

Puisten korttien materiaali tulee pohjoismaisista koivu-metsistä, joita hoidetaan kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Puiset kortit ovat kestäviä, tyylikkäitä ja toimivat tismalleen kuten mitkä tahansa muovikortit.

Eko-kortin suunnittelu

Käytä oheista aineisto-ohjetta suunnitellessasi Eko-kortteja. Halutessanne suunnittelemme
Eko-kortit puolestanne. Katso myös mallikortteja galleriastamme.

Lisää töitämme galleriassa.   Katso lisää

Kiinnostuitko Eko-korteista?

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Soita 010 3244 334 tai lähetä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Ota yhteyttä

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset