Kanta-asiakaskortit kaikkiin tarpeisiin.

Kanta-asiakaskortit omilla painatuksilla

Kanta-asiakaskortit ovat tyylikkäitä ja edustavia luottokorttimallisia muovikortteja. Muoviset kanta-asiakaskortit ovat erittäin kestäviä. Kanta-asiakaskortit ovat laadukkaita ja ne valmistetaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kanta-asiakaskortit edustavat yritystänne ja sen imagoa tehokkaalla tavalla. Lisäksi kanta-asiakaskortit toimivat hyvänä mainosvälineenä ja asiakkaiden tunnistamisessa.

Valmistamme kanta-asiakaskortteja niin pieniä kuin suuriakin määriä.  Olipa asiakasmääränne kaksi tai 200.000 kpl, saat tyylikkäät ja korkealaatuiset kanta-asiakaskortit meiltä. Korttilinna Oy tarjoaa nopeat toimitusajat ja kokonaisvaltaisen palvelun. Halutessanne voit valita myös postituspalvelun, jolloin toimitamme kanta-asiakaskortit perille asti jokaiselle asiakkaallenne yksilöllisesti.

Kanta-asiakaskortteihin voidaan tehdä yksilöintinä esim. asiakkaan nimi ja/tai numero. Yksilöinti voidaan tehdä tulostamalla tai kohokirjoituksena. Kanta-asiakaskortteihin voidaan tehdä magneettiraita, viivakoodi tai etäluettava rfid-siru yms. sähköiset ominaisuudet. Kanta-asiakaskorttiin voidaan tehdä myös raaputuspinta.

Kanta-asiakaskorttien toimitusaika vaihtelee kappalemäärästä riippuen yhdestä (1) päivästä kahteen (2) viikkoon.

Voit suunnitella kanta-asiakaskortit itse tai käyttää suunnittelupalveluamme. Kysy lisää kanta-asiakaskorteista korttikumppaniltasi Korttilinna Oy:ltä.

Kanta-asiakaskortin lisäominaisuuksia

Kanta-asiakaskortit voidaan yksilöidä asiakkaan nimellä tai numerolla.
Kanta-asiakaskorttiin voidaan tehdä viivakoodi tai magneettiraita.
Kanta-asiakaskortti voidaan varustaa RFID- /NFC-sirulla.
Kanta-asiakaskortit toimitetaan nopeilla toimitusajoilla.

Kanta-asiakaskorteista

Kanta-asiakaskortin ei tarvitse olla luottokorttikokoinen.

 

Katso esimerkkejä

Yleisin kanta-asiakaskortti-koko on 86x54mm eli luottokorttikokoinen muovikortti. Kanta-asiakaskortin yleisin paksuus on 0,76mm. Kanta-asiakaskorteista voidaan tehdä myös eri kokoisia ja paksuisia. Taatusti persoonalliset kanta-asiakaskortit saadaan tekemällä kortti haluamaasi muotoon. Kanta-asiakaskortista voit siis tehdä lähes minkä tahansa muotoisen.

Kanta-asiakaskortit painetaan offset- tai digitekniikalla, riippuen kanta-asiakaskortin aineistosta. Normaalien CMYK-painovärien lisäksi kanta-asiakaskorteissa voidaan käyttää useita erikoisvärejä ja efektejä. Kanta-asiakaskorttiin voidaan tehdä metalliväripainatuksia (kulta, hopea), metalliväri-tausta tai muita erikoisratkaisuja kuten kiiltolakka-pinnoite. Kanta-asiakaskortista voidaan tehdä myös läpinäkyvä.

Kanta-asiakaskorttiin voidaan lisätä myös magneettiraita, viivakoodi, etäluettava rfid-siru, jolloin kanta-asiakaskortteja voidaan käyttää erilaisissa sähköisissä korttijärjestelmissä. Normaalisti kanta-asiakaskortit on valmistettu PVC-muovista, mutta myös muita ympäristöystävällisiä materiaaleja on saatavilla. Kanta-asiakaskortit voidaan yksilöidä tulostamalla tai kohokirjoituksella. Kanta-asiakaskortteihin voidaan laittaa myös allekirjoituspaneeli.

Kanta-asiakaskortin suunnittelu

Käytä oheista aineisto-ohjetta suunnitellessasi kanta-asiakaskortteja. Halutessanne suunnittelemme kanta-asiakaskortit puolestanne. Katso myös mallikortteja galleriastamme.

Lisää töitämme galleriassa.   Katso lisää

Kiinnostuitko kanta-asiakaskorteista?

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Soita 010 3244 334 tai lähetä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä!.

Ota yhteyttä

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset