Kausikortit kaikkiin tarpeisiin.

Kausikortit omilla painatuksilla

Kausikortit ovat tyylikkäitä ja edustavia luottokorttimallisia muovikortteja. Muoviset kausikortit ovat erittäin kestäviä. Kausikortit ovat laadukkaita ja ne valmistetaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kausikortit edustavat seuraanne ja sen imagoa tehokkaalla tavalla.

Valmistamme kausikortteja niin pieniä kuin suuriakin määriä.  Olipa tarpeenne kaksi tai 200.000 kpl, saat tyylikkäät ja korkealaatuiset kausikortit meiltä. Korttilinna Oy tarjoaa nopeat toimitusajat ja kokonaisvaltaisen palvelun. Halutessasi voit valita myös postituspalvelun, jolloin toimitamme kausikortit perille asti jokaiselle vastaanottajalle yksilöllisesti.

Kausikortteihin voidaan tehdä yksilöintinä esim. nimi ja/tai numero. Yksilöinti voidaan tehdä tulostamalla tai kohokirjoituksena. Kausikortteihin voidaan tehdä magneettiraita, viivakoodi, etäluettava rfid-siru yms. sähköiset ominaisuudet.

Kausikorttien toimitusaika vaihtelee kappalemäärästä riippuen yhdestä (1) päivästä kahteen (2) viikkoon.

Voit suunnitella kausikortit itse tai käyttää suunnittelupalveluamme. Kysy lisää kausikorteista korttikumppaniltasi Korttilinna Oy:ltä.

Kausikortin lisäominaisuuksia

Kausikortit voidaan yksilöidä jäsenen nimellä tai numerolla.
Kausikorttiin voidaan tehdä viivakoodi tai magneettiraita.
Kausikortti voidaan varustaa RFID- / NFC-sirulla.
Kausikortit toimitetaan nopeilla toimitusajoilla.

Kausikorteista

Kausikortin ei tarvitse olla luottokorttikokoinen.

 

Katso esimerkkejä

Yleisin kausikortin koko on 86x54mm eli luottokorttikokoinen muovikortti. Kausikortin yleisin paksuus on 0,76mm. Kausikorteista voidaan tehdä myös eri kokoisia ja paksuisia. Taatusti persoonalliset kausikortit saadaan tekemällä kortti haluamaasi muotoon. Kausikortista voit siis tehdä lähes minkä tahansa muotoisen.

Kausikortit painetaan offset- tai digitekniikalla, riippuen kortin aineistosta. Normaalien painovärien lisäksi kausikorteissa voidaan käyttää useita erikoisvärejä ja efektejä. Kausikorttiin voidaan tehdä metalliväripainatuksia (kulta, hopea), metalliväri-tausta tai muita erikoisratkaisuja kuten kiiltolakka-pinnoite. Kausikortista voidaan tehdä myös läpinäkyvä.

Kausikorttiin voidaan lisätä myös magneettiraita, viivakoodi, etäluettava rfid-siru, jolloin kausikortteja voidaan käyttää erilaisissa sähköisissä korttijärjestelmissä. Normaalisti kausikortit on valmistettu PVC-muovista, mutta myös muita ympäristöystävällisiä materiaaleja on saatavilla. Kausikortit voidaan yksilöidä tulostamalla tai kohokirjoituksella. Kausikortteihin voidaan laittaa myös allekirjoituspaneeli. Kausikortit voidaan varustaa myös raaputuspinnoitteella.

Kausikortin suunnittelu

Käytä oheista aineisto-ohjetta suunnitellessasi kausikortteja. Halutessanne suunnittelemme kausikortit puolestanne. Katso myös mallikortteja galleriastamme.

Lisää töitämme galleriassa.   Katso lisää

Kiinnostuitko kausikorteista?

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Soita 010 3244 334 tai lähetä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Ota yhteyttä

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset