Muoviset käyntikortit kaikkiin tarpeisiin.

Luottokorttikokoiset muoviset käyntikortit

Luottokorttimalliset käyntikortit ovat tyylikkäitä ja edustavia käyntikortteja, jotka taatusti herättävät vastaanottajan huomion. Muoviset käyntikortit ovat erittäin kestäviä. Muoviset käyntikortit ovat laadukkaita ja ne valmistetaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Muoviset käyntikortit edustavat yritystänne ja sen imagoa tehokkaalla tavalla.

Valmistamme muovisia käyntikortteja niin pieniä kuin suuriakin määriä.  Olipa tarpeenne kaksi tai 200.000 kpl, saat tyylikkäät ja korkealaatuiset muoviset käyntikortit meiltä. Korttilinna Oy tarjoaa nopeat toimitusajat ja kokonaisvaltaisen palvelun.

Muoviset käyntikortit voivat sisältää myös sähköisiä ominaisuuksia kuten NFC-siru tai QR-koodi, joka ohjaa esim. yrityksen nettisivuille.

Muovisten käyntikorttien toimitusaika vaihtelee kappalemäärästä riippuen yhdestä (1) päivästä kahteen (2) viikkoon.

Kysy lisää muovisista käyntikorteista korttikumppaniltasi Korttilinna Oy:ltä.

Muovisen käyntikortin ominaisuuksia

Jää taatusti vastaanottajan mieleen ja säilyy pitkään.
NFC-siru tai QR-koodi, joka ohjaa yrityksen nettisivuille.
Muovinen käyntikortti voi olla myös läpinäkyvä.
Muoviset käyntikortit toimitetaan nopeilla toimitusajoilla.

Muovisista käyntikorteista

Muovisen käyntikortin ei tarvitse olla luottokorttikokoinen.

 

Katso esimerkkejä

Yleisin muovisen käyntikortin koko on 86x54mm eli luottokorttikokoinen muovikortti. Kortin yleisin paksuus on 0,76mm. Muovisista käyntikorteista voidaan tehdä myös eri kokoisia ja paksuisia. Taatusti persoonalliset käyntikortit saadaan tekemällä kortti haluamaasi muotoon. Muovisesta käyntikortista voit siis tehdä lähes minkä tahansa muotoisen.

Muoviset käyntikortit painetaan offset- tai digitekniikalla, riippuen aineistosta. Normaalien painovärien lisäksi käyntikorteissa voidaan käyttää useita erikoisvärejä ja efektejä. Muoviseen käyntikorttiin voidaan tehdä metalliväripainatuksia (kulta, hopea), metalliväri-tausta tai muita erikoisratkaisuja kuten kiiltolakka-pinnoite. Muovisesta käyntikortista voidaan tehdä myös läpinäkyvä. Muoviseen käyntikorttiin voidaan tehdä myös raaputuspinnoite.

Normaalisti muoviset käyntikortit valmistetaan PVC-muovista, mutta myös muita ympäristöystävällisiä materiaaleja on saatavilla.

Muovisen käyntikortin suunnittelu

Käytä oheista aineisto-ohjetta suunnitellessasi muovisia käyntikortteja. Halutessanne suunnittelemme aineiston puolestanne. Katso myös mallikortteja galleriastamme.

Lisää töitämme galleriassa.   Katso lisää

Kiinnostuitko muovisista käyntikorteista?

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Soita 010 3244 334 tai lähetä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Ota yhteyttä

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset