Lahjakortit kaikkiin tarpeisiin.

Lahjakortit omilla painatuksilla

Lahjakortit ovat tyylikkäitä ja edustavia luottokorttimallisia muovikortteja. Muoviset lahjakortit ovat erittäin kestäviä. Lahjakortit ovat laadukkaita ja ne valmistetaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lahjakortit edustavat yritystänne ja sen imagoa tehokkaalla tavalla.

Valmistamme lahjakortteja niin pieniä kuin suuriakin määriä.  Olipa asiakasmääränne kaksi tai 200.000 kpl, saat tyylikkäät ja korkealaatuiset lahjakortit meiltä. Korttilinna Oy tarjoaa nopeat toimitusajat ja kokonaisvaltaisen palvelun. Halutessanne voit valita myös postituspalvelun, jolloin toimitamme lahjakortit perille asti jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti.

Lahjakortteihin voidaan tehdä yksilöintinä esim. asiakkaan nimi ja/tai numero. Yksilöinti voidaan tehdä tulostamalla tai kohokirjoituksena. Lahjakortteihin voidaan tehdä magneettiraita, viivakoodi, etäluettava rfid-siru yms. sähköiset ominaisuudet.

Lahjakorttien toimitusaika vaihtelee kappalemäärästä riippuen yhdestä (1) päivästä kahteen (2) viikkoon.

Voit suunnitella lahjakortit itse tai käyttää suunnittelupalveluamme. Kysy lisää lahjakorteista korttikumppaniltasi Korttilinna Oy:ltä.

Lahjakortin lisäominaisuuksia

Lahjakortit voidaan yksilöidä asiakkaan nimellä tai numerolla.
Lahjakorttiin voidaan tehdä viivakoodi tai magneettiraita.
Lahjakortti voidaan varustaa RFID- / NFC-sirulla.
Lahjakortit toimitetaan nopeilla toimitusajoilla.

Lahjakorteista

Lahjakortin ei tarvitse olla luottokorttikokoinen.

 

Katso esimerkkejä

Yleisin lahjakortin koko on 86x54mm eli luottokorttikokoinen muovikortti. Lahjakortin yleisin paksuus on 0,76mm. Lahjakorteista voidaan tehdä myös eri kokoisia ja paksuisia. Taatusti persoonalliset lahjakortit saadaan tekemällä kortti haluamaasi muotoon. Lahjakortista voit siis tehdä lähes minkä tahansa muotoisen.

Lahjakortit painetaan offset- tai digitekniikalla, riippuen kortin aineistosta. Normaalien CMYK-painovärien lisäksi lahjakorteissa voidaan käyttää useita erikoisvärejä ja efektejä. Lahjakorttiin voidaan tehdä metalliväripainatuksia (kulta, hopea), metalliväri-tausta tai muita erikoisratkaisuja kuten kiiltolakka-pinnoite. Lahjakortista voidaan tehdä myös läpinäkyvä.

Lahjakorttiin voidaan lisätä myös magneettiraita, viivakoodi, etäluettava rfid-siru, jolloin lahjakortteja voidaan käyttää erilaisissa sähköisissä korttijärjestelmissä. Normaalisti lahjakortit on valmistettu PVC-muovista, mutta myös muita ympäristöystävällisiä materiaaleja on saatavilla. Lahjakortit voidaan yksilöidä tulostamalla tai kohokirjoituksella. Lahjakortteihin voidaan laittaa myös allekirjoituspaneeli. Lahjakortit voidaan varustaa myös raaputuspinnoitteella.

Lahjakortin suunnittelu

Käytä oheista aineisto-ohjetta suunnitellessasi lahjakortteja. Halutessanne suunnittelemme lahjakortit puolestanne. Katso myös mallikortteja galleriastamme.

Lisää töitämme galleriassa.   Katso lisää

Kiinnostuitko lahjakorteista?

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Soita 010 3244 334 tai lähetä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Ota yhteyttä

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset