Sirukortit kaikkiin tarpeisiin.

Sirukortit kaikkiin tarpeisiin

Sirukortit ovat osa Korttilinnan Oy:n tuotevalikoimaa. Toimitamme sirukortit niin painatuksilla kuin ilman. Toimitamme myös sirutagit ja -tunnisteet kaikkiin tarpeisiin. Sirukortit ovat tyylikkäitä ja edustavia luottokorttimallisia muovikortteja. Muoviset sirukortit ovat erittäin kestäviä.  Valikoimaamme kuuluvat erilaiset kontaktisirut ja sirukortit etä- tai lähiluettavina. Valmistamme sirukortteja niin pieniä kuin suuriakin määriä.

Olipa tarpeenne kaksi tai 200.000 kpl, saat tyylikkäät ja korkealaatuiset sirukortit meiltä. Korttilinna Oy tarjoaa nopeat toimitusajat ja kokonaisvaltaisen palvelun.

Sirukorteilla on useita käyttökohteita. Sirukortteja käytetään mm. maksukortteina, kulunvalvonnassa, työajanseurannassa, jäsenkortteina, kanta-asiakaskortteina yms.

Valikoimaamme kuuluvat kaikki yleisimmät sirukortit kuten kontaktisirut ja 125 KHz tai 13,56 MHz taajuuksilla toimivat rfid- ja nfc-sirut. Toimitamme myös UHF-kortteja. Autamme tarvittaessa sopivan sirukortin etsinnässä!

Sirukortteihin voidaan tehdä yksilöintinä esim. nimi ja/tai numero. Sirukortit voidaan myös koodata haluamallasi tavalla. Sirukorttien lisäominaisuuksiin kuuluvat mm. magneettiraita, viivakoodi yms. sähköiset ominaisuudet. Valmistamme myös hybrid-sirukortteja, jotka sisältävät tuplasirun eri taajuuksille.

Sirukorttien toimitusaika vaihtelee kappalemäärästä riippuen yhdestä (1) päivästä kahteen (2) viikkoon.

Kysy lisää sirukorteista korttikumppaniltasi Korttilinna Oy:ltä.

Sirukortin ominaisuuksia

Mifare Ultralight, Mifare 1K, Mifare Desfire, EM4102/EM4200 yms.
Hitag, I-Code, Legic, HID / Indala, UHF-sirut yms.
SLE5542, SLE5528, FM4442, FM4448 yms.
Sirukortit toimitetaan nopeilla toimitusajoilla.

Sirukorteista

Saatavilla myös NFC-kortteja, UHF-kortteja, RFID-tagejä, RFID-tarroja yms.

 

Katso esimerkkejä

Sirukortin koko on 86x54mm eli luottokorttikokoinen muovikortti. Sirukortin paksuus on n. 0,84mm. Toimitamme sirukortit painatuksilla ja lisäksi myös Blanco-sirukortit. Blanco sirukortteja löytyy suoraan varastostamme. Painetut sirukortit painetaan / tulostetaan offset- tai digitekniikalla riippuen määrästä ja aineistosta. Normaalien CMYK-painovärien lisäksi sirukorteissa voidaan käyttää useita erikoisvärejä ja efektejä.

Sirukorttiin voidaan tehdä metalliväripainatuksia (kulta, hopea), metalliväri-tausta tai muita erikoisratkaisuja kuten kiiltolakka-pinnoite. Sirukortista voidaan tehdä myös läpinäkyvä.

Normaalisti sirukortit valmistetaan PVC-muovista, mutta myös muita ympäristöystävällisiä materiaaleja on saatavilla. Toimitamme Sirukortit useilla eri siruilla esim. Mifare Ultralight / Mifare 1K / Mifare 2K / Mifare 4K / EM4102 / EM4200 / HID / Indala / SLE5542 / SLE5528 / FM4442 / FM4448 yms. Toimitamme myös UHF-kortteja.

Sirukortin suunnittelu

Käytä oheista aineisto-ohjetta suunnitellessasi aineistoa sirukortteihin. Halutessanne suunnittelemme sirukortit puolestanne. Katso myös mallikortteja galleriastamme.

Lisää töitämme galleriassa.   Katso lisää

Kiinnostuitko sirukorteista?

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Soita 010 3244 334 tai lähetä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Ota yhteyttä

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset