Vierailijakortit kaikkiin tarpeisiin.

Vierailijakortit omilla painatuksilla

Vierailijakortit ovat tyylikkäitä ja edustavia luottokorttimallisia muovikortteja. Muoviset vierailijakortit ovat erittäin kestäviä. Vierailijakortit ovat laadukkaita ja ne valmistetaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Vierailijakorttien avulla tunnistetaan yrityksen tiloissa liikkuvat vierailijat helposti. Vierailijakortit voivat olla tavallisia PVC-muovikortteja tai uudelleenkirjoitettavia RW-muovikortteja (Re-writable). Yksinkertaisimmillaan vierailijakortissa on yrityksen logo ja juokseva numerointi.

Valmistamme vierailijakortteja niin pieniä kuin suuriakin määriä.  Olipa tarpeenne kaksi tai 200.000 kpl, saat tyylikkäät ja korkealaatuiset vierailijakortit meiltä. Korttilinna Oy tarjoaa nopeat toimitusajat ja kokonaisvaltaisen palvelun.

Jos vierailijakorttia käytetään vierailijajärjestelmässä, voidaan siihen tehdä viivakoodi, magneettraita, etäluettava rfid-siru tms. sähköinen ominaisuus.

Vierailijakorttien toimitusaika vaihtelee kappalemäärästä riippuen yhdestä (1) päivästä kahteen (2) viikkoon.

Kysy lisää vierailijakorteista korttikumppaniltasi Korttilinna Oy:ltä.

Vierailijakortin ominaisuuksia

Vierailijakortissa on usein ainoastaan logo + numerointi.
Vierailijakorttiin voidaan tehdä viivakoodi tai magneettiraita.
Uudelleenkirjoitettavat RW-vierailijakortit saatavilla.
Vierailijakortit toimitetaan nopeilla toimitusajoilla.

Vierailijakorteista

Katso vierailijakortille sopiva korttipidike + kaulanauha.

 

Katso esimerkkejä

Vierailijakortin koko on 86x54mm eli luottokorttikokoinen muovikortti. Vierailijakortin yleisin paksuus on 0,76mm, mutta se voi olla myös sitä ohuempi esim. 0,3mm.

Vierailija painetaan offset- tai digitekniikalla, riippuen kortin aineistosta. Normaalien CMYK-painovärien lisäksi vierailijakorteissa voidaan käyttää useita erikoisvärejä ja efektejä. Vierailijakorttiin voidaan tehdä metalliväripainatuksia (kulta, hopea), metalliväri-taustaa tai muita erikoisratkaisuja kuten kiiltolakka-pinnoite. Vierailijakortista voidaan tehdä myös läpinäkyvä.

Vierailijakorttiin voidaan lisätä myös magneettiraita, viivakoodi, etäluettava rfid-siru, jolloin vierailijakortteja voidaan käyttää erilaisissa korttijärjestelmissä. Normaalisti vierailijakortit ovat valmistettu PVC-muovista, mutta myös muita ympäristöystävällisiä materiaaleja on saatavilla.

Vierailijakortin suunnittelu

Käytä oheista aineisto-ohjetta suunnitellessasi vierailijakortteja. Halutessanne suunnittelemme vierailijakortit puolestanne. Katso myös mallikortteja galleriastamme.

Lisää töitämme galleriassa.   Katso lisää

Kiinnostuitko vierailijakorteista?

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Soita 010 3244 334 tai lähetä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Ota yhteyttä

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset