VIP-kortit kaikkiin tarpeisiin.

VIP-kortit omilla painatuksilla

VIP-kortit ovat tyylikkäitä ja edustavia luottokorttimallisia muovikortteja. Muoviset VIP-kortit  ovat erittäin kestäviä. VIP-kortit ovat laadukkaita ja ne valmistetaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

VIP-kortit edustavat yritystänne ja sen imagoa tehokkaalla tavalla. Lisäksi VIP-kortit toimivat asiakkaiden tunnistamisessa.

Valmistamme VIP-kortteja niin pieniä kuin suuriakin määriä.

Olipa asiakasmääränne kaksi tai 200.000 kpl, saat tyylikkäät ja korkealaatuiset VIP-kortit  meiltä. Korttilinna Oy tarjoaa nopeat toimitusajat ja kokonaisvaltaisen palvelun. Halutessasi voit valita myös postituspalvelun, jolloin toimitamme VIP-kortit perille asti jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti.

VIP-kortteihin voidaan tehdä yksilöintinä esim. asiakkaan nimi ja/tai numero. Yksilöinti voidaan tehdä tulostamalla tai kohokirjoituksena. VIP-kortteihin voidaan tehdä magneettiraita, viivakoodi, etäluettava rfid-siru yms. sähköiset ominaisuudet.

VIP-korttien toimitusaika vaihtelee kappalemäärästä riippuen yhdestä (1) päivästä kahteen (2) viikkoon.

Voit suunnitella VIP-kortit itse tai käyttää suunnittelupalveluamme. Kysy lisää VIP-korteista korttikumppaniltasi Korttilinna Oy:ltä.

VIP-kortin lisäominaisuuksia

VIP-kortit voidaan yksilöidä asiakkaan nimellä tai numerolla.
VIP-korttiin voidaan tehdä viivakoodi tai magneettiraita.
VIP-kortti voidaan varustaa RFID- /NFC-sirulla.
VIP-kortit toimitetaan nopeilla toimitusajoilla.

VIP-korteista

VIP-kortin ei tarvitse olla luottokorttikokoinen.

 

Katso esimerkkejä

Yleisin VIP-kortin koko on 86x54mm eli luottokorttikokoinen muovikortti. VIP-kortin yleisin paksuus on 0,76mm. VIP-korteista voidaan tehdä myös eri kokoisia ja paksuisia. Taatusti persoonalliset VIP-kortit saadaan tekemällä kortti haluamaasi muotoon. VIP-kortista voit siis tehdä lähes minkä tahansa muotoisen.

VIP-kortit painetaan offset- tai digitekniikalla, riippuen kortin aineistosta. Normaalien CMYK-painovärien lisäksi VIP-korteissa voidaan käyttää useita erikoisvärejä ja efektejä. VIP-korttiin voidaan tehdä metalliväripainatuksia (kulta, hopea), metalliväri-tausta tai muita erikoisratkaisuja kuten kiiltolakka-pinnoite. VIP-kortista voidaan tehdä myös läpinäkyvä.

VIP-korttiin voidaan lisätä myös magneettiraita, viivakoodi, etäluettava rfid-siru, jolloin VIP-kortteja voidaan käyttää erilaisissa sähköisissä korttijärjestelmissä. Normaalisti VIP-kortit on valmistettu PVC-muovista, mutta myös muita ympäristöystävällisiä materiaaleja on saatavilla. VIP-kortit voidaan yksilöidä tulostamalla tai kohokirjoituksella. VIP-kortteihin voidaan laittaa myös allekirjoituspaneeli.

VIP-kortin suunnittelu

Käytä oheista aineisto-ohjetta suunnitellessasi VIP-kortteja. Halutessanne suunnittelemme
VIP-kortit puolestanne. Katso myös mallikortteja galleriastamme.

Lisää töitämme galleriassa.   Katso lisää

Kiinnostuitko VIP-korteista?

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Soita 010 3244 334 tai lähetä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Ota yhteyttä

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset