Muovikorttitulostimet kaikkiin tarpeisiin.

Muovikorttitulostimet kaikkiin tarpeisiin

Laadukkaat muovikorttitulostimet Korttilinnasta erilaisiin muovikortintulostustarpeisiin. Valikoimastamme löytyy mm. HID Fargon ja Evoliksen muovikorttitulostimia. Verkkokaupastamme löydät tulostustarvikkeita myös muiden valmistajien (Datacard, Zebra & Magicard) muovikorttitulostimiin.

Muovikorttitulostimella tulostat helposti itse henkilökortit, ID-kortit ja työmaakortit. Myös jäsenkorttien tulostus tai personointi onnistuu kätevästi muovikorttitulostimella.

Toimitamme myös tarvikkeet ja ohjelmistot muovikorttitulostimiin. Tarjoamme myös joustavat Leasing-rahoitukset muovikorttitulostimiin. Halutessanne asennamme muovikorttitulostimen ja säädämme sen toimintakuntoon toimipisteessänne.

Korttilinna Oy tarjoaa myös kattavan huoltopalvelun eri merkkien muovikorttitulostimille.

Tuotevalikoimamme muovikortitulostissa

HID Fargo HDP-6600

HID Fargo HDP-6600 on muovikorttitulostimien uusinta uutta. Erittäin korkealaatuinen, luotettava, laadukas ja todella nopea muovikorttitulostin.

Lue lisää

IDP Värinauhasilppuri

Tulostettaessa muovikorttitulostimella värinauhaan jää ns. kopiojälki tulostuksesta. Hävitätkö käytetyt värinauhat tällä hetkellä tietoturvallisesti?

Lue lisää

HID Fargo HDP-5000

HID Fargo HDP-5000 on erittäin korkealaatuinen, luotettava ja laadukas muovikorttitulostin. HDP-5000 on muovikorttitulostimien lippulaiva-mallimme.

Lue lisää

HID Fargo HDP-5600

HID Fargo HDP-5600 on erittäin korkealaatuinen, luotettava ja laadukas muovikorttitulostin. HDP-5600 muovikorttitulostimella tulostat jopa 600DPI:n tarkkuudella

Lue lisää

HID Fargo DTC-1250

HID Fargo DTC-1250 on helppokäyttöinen ja pienikokoinen muovikorttitulostin. Suoraan korttiin tulostava DTC-tulostin on luokkansa joustavimpia muovikorttitulostimia.

Lue lisää

Evolis Zenius

Evolis Zenius on uuden aikakauden helppokäyttöisin muovikorttitulostin, jolla tulostetaan laadukkaita muovikortteja yksipuolisena helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää

Evolis Primacy

Evolis Primacy on helppokäyttöinen, kompakti, joustava ja laadukas muovikorttitulostin. Hiljainen tulostusääni, laadukas tulostusjälki ja kompakti muotoilu.

Lue lisää

Evolis Avansia

Evolis Avansia on erittäin laadukas ja helppokäyttöinen siirtokalvotulostin, jolla tulostat jopa 600DPI:n tarkkuudella

Lue lisää

Värinauhat ja tarvikkeet

Suoraan varastostamme laaja valikoima erilaisia tarvikkeita useiden eri valmistajien muovikorttitulostimiin. Värinauhat, siirtofilmit, puhdistuspaketit, blanco-kortit yms.

Lue lisää

Ohjelmistot

Windows-pohjainen CardExchange on helppokäyttöinen muovikortintulostus-ohjelmisto, joka mukautuu useaan eri tarpeeseen. Tulosta henkilökortit helposti.

Lue lisää

Koulutus- ja asennuspalvelu

Tarjoamme osaavan koulutus- ja asennuspalvelun muovikorttitulostimille.

 

Lue lisää

Muovikorttitulostimen asennus ja käyttö on erittäin helppoa. Usein on kuitenkin järkevää tilata asennus- ja koulutuspalvelu suoraan ammattilaiselta.

Muovikorttitulostimen asennus onnistuu ammattilaiselta nopeasti ja kätevästi. Samalla ohjelmistoon voidaan luoda korttipohjien aineistot valmiiksi, jolloin tehtäväksenne jää ainoastaan muovikorttien tulostaminen.

Muovikorttitulostimen puhdistaminen on tärkeää sen pitkäikäisyyden kannalta. Näytämme asennuksen yhteydessä, miten puhdistus tehdään oikein.

Korttilinna Oy tarjoaa myös kattavan huoltopalvelun eri merkkien muovikorttitulostimille.

Muovikortti-galleria

Katso galleriastamme esimerkkejä tulostettavista muovikorteista.

Verkkokauppa

Värinauhat, siirtofilmit, blanco-kortit ja puhdistussarjat useisiin eri muovikorttitulostimiin saatavilla suoraan verkkokaupastamme.

Verkkokauppaan

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset