Evolis Avansia muovikorttitulostin.

Muovikorttitulostin Evolis Avansia

Evoliksen Avansia on ranskalaisen Evoliksen valmistama edistyneeseen tulostukseen tarkoitettu siirtokalvotulostin. Siirtokalvotulostuksessa muovikortin tulostus tehdään ensin siirtokalvolle, joka kiinnittyy muovikorttiin. Kaikki tämä tapahtuu automaattisesti.

Evolis Avansian 600DPI:n tarkkuuden ansiosta tulostusjälki on erittäin korkealaatuista. Siirtokalvo tekee muovikortin tulostuksesta erittäin kestävän. Siirtokalvotulostimilla tulostat erittäin tarkkalaatuisia ja kestäviä muovikortteja. Evolis Avansialla tulostat jopa 140 yksipuolista väritulostetta tunnissa.

Evolis Avansialla tulostat tehokkaast, nopeasti ja helposti mm. henkilökortit, työmaakortit, kanta-asiakaskortit ja jäsenkortit. Hiljainen tulostusääni, erinomainen 600DPI:n tulostusjälki ja tyylikäs muotoilu tekevät Evolis Avansiasta erittäin miellyttävän muovikorttitulostimen.

Video

Kysy lisää muovikorttitulostimista korttikumppaniltasi Korttilinna Oy:ltä.

Evolis Avansia ominaisuuksia

Siirtokalvotekniikka tuottaa erittäin korkealaatuisia ja kestäviä tulostuksia muovikortteihin, jopa 600DPI:n tarkkuudella.
Erittäin toimintavarma, helppokäyttöinen ja käytännössä huoltovapaa muovikorttitulostin.
Edulliset korttikohtaiset tulostuskustannukset ja tyylikäs muotoilu. Nopea tulostus!
Huippu-takuu! Tulostuspäällä elinikäinen takuu! Muilla tulostimen osilla takuu 3 vuotta.

Muovikorttitulostin Evolis Avansia

Evolis Avansia – 600DPI:n muovikorttitulostin.

 

Katso esite

Evolis Avansia voidaan varustaa erilaisilla lisälaitteilla kuten magneettiraita- tai sirukortin koodauslaitteilla. Evolis Avanviasta löytyy standardina USB- ja Ethernet-liitännät.

Evolis Avansia muovikorttitulostin on varustettu automaattisella kääntäjällä, jonka ansiosta tulostat kaksipuoleiset kortit nopeasti ja vaivattomasti. Värinauhat ovat valmiissa ”kasetissa” ja ne asetetaan tulostimeen helposti.

Evolis Avansia on erittäin helppokäyttöinen, laadukas ja toimintavarma muovikorttitulostin.

Asennus ja koulutus

Muovikorttitulostimen asennus ja käyttö on helppoa. Tarjoamme kuitenkin ammattilaisen käyttöönne käyttöönottoa varten. Kysy lisää!

Kiinnostuitko muovikorttitulostimesta?

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Soita 010 3244 334 tai lähetä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Ota yhteyttä

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset