Evolis Zenius muovikorttitulostin.

Muovikorttitulostin Evolis Zenius

Mallistomme edullisin muovikorttitulostin Evolis Zenius on ranskalaisen Evoliksen kompakti tulostin erilaisiin muovikortin tulostustarpeisiin. Evolis Zenius on uuden aikakauden helppokäyttöisin muovikorttitulostin, jolla tulostetaan laadukkaita muovikortteja yksipuolisena helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Innovatiivisen pikakääntäjän avulla saat tulostettua Evolis Zeniuksella nopeasti myös kaksipuoleisia kortteja. Käännät vain kortin manuaalisti ja tulostat toiselle puolelle.

DTC-tekniikalla (Direct-to-Card) tulostava Evolis Zenius vie kompaktin muotoilunsa takia vain vähän pöytätilaa. Evolis Zenius tulostaa kortin reunasta reunaan tulostuksia 300 dpi:n tarkkuudella. Hiljainen muovikorttitulostin (46 desibeliä) on edullinen muovikorttitulostin, joka ei tulostuslaadusta tingi.

Video

Kysy lisää muovikorttitulostimista korttikumppaniltasi Korttilinna Oy:ltä.

Evolis Zenius ominaisuuksia

DTC-tulostin (Direct-to-Card) tuottaa korkealaatuista tulostusjälkeä muovikortteihin.
Erittäin toimintavarma, helppokäyttöinen ja käytännössä huoltovapaa muovikorttitulostin.
Edulliset korttikohtaiset tulostuskustannukset. Tyylikäs & kompakti muotoilu.
Takuu 2 vuotta! Nopea tulostus! Pienikokoinen! Taattua Evoliksen laatua.

Muovikorttitulostin Evolis Zenius

Evolis Zenius – kompakti muovikorttitulostin

 

Katso esite

Evolis Zenius muovikorttitulostin on saatavilla myös erilaisilla lisävarusteilla kuten magneettiraidan koodauslaitteella tai sirukorttien koodauslaitteella. Evolis Zenius on suunniteltu yhdistettäväksi USB-kaapelilla, mutta myös Ethernet-versio on saatavilla.

Väritulostuksen nopeus on n. 30 sekuntia eli tunnissa saat tulostettua jopa 150 muovikorttia. Kätevän ohisyöttöominaisuuden avulla voit mm. tulostaa kaksipuolisen kortin helposti. Värinauhat ovat valmiissa ”kasetissa” ja ne asetetaan tulostimeen helposti. Erittäin helppokäyttöinen, laadukas ja toimintavarma muovikorttitulostin.

Asennus ja koulutus

Muovikorttitulostimen asennus ja käyttö on helppoa. Tarjoamme kuitenkin ammattilaisen käyttöönne käyttöönottoa varten. Kysy lisää!

Kiinnostuitko muovikorttitulostimesta?

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Soita 010 3244 334 tai lähetä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Ota yhteyttä

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset