HID Fargo DTC-1250 muovikorttitulostin.

Muovikorttitulostin HID Fargo DTC-1250

HID Fargo DTC-1250 on helppokäyttöinen ja pienikokoinen muovikorttitulostin. Suoraan korttiin tulostava DTC-tulostin (Direct-to-Card) on luokkansa joustavimpia muovikorttitulostimia.

HID Fargo DTC-1250:llä tulostat helposti henkilökortit, vierailijakortit, kanta-asiakaskortit, jäsenkortit ja muut muovikortit niin väreillä kuin mustavalkoisena. HID Fargo DTC-1250 on edeltäjäänsä (HID Fargo DTC-1000) 50% nopeampi. Mustalla värinauhalla tulostettuna muovikortti on valmis seitsemässä sekunnissa ja värillisenä tulostuksena 25 sekunnissa.

HID Fargo DTC-1250 on saatavilla 1- tai 2-puoleisena tulostimena. HUOM! Myös 1-puoleisella muovikorttitulostimella voit tulostaa 2-puoleisia kortteja. Tulosta ensin muovikortin toinen puoli, käännä manuaalisti ja tulosta toinen puoli.

Video

Kysy lisää muovikorttitulostimista korttikumppaniltasi Korttilinna Oy:ltä.

HID Fargo DTC-1250 ominaisuuksia

DTC-tulostin (Direct-to-Card) tuottaa hyvälaatuista tulostusjälkeä muovikortteihin.
Erittäin toimintavarma, helppokäyttöinen ja käytännössä huoltovapaa muovikorttitulostin.
Edulliset korttikohtaiset tulostuskustannukset ja tyylikäs muotoilu.
Takuu 3 vuotta! Nopea tulostus! Lisälaitteet asennettavissa! Taattu HID-laatu!

Muovikorttitulostin HID Fargo DTC-1250

HID Fargo DTC-1250 – joustava muovikorttitulostin

 

Katso esite

HID Fargo DTC-1250 voidaan varustaa erilaisilla lisälaitteilla kuten kääntäjällä, magneettiraita– ja sirukoodereilla. Tulostaminen onnistuu niin ohuille kuin paksuillekin muovikorteille. Halutessasi saat muovikorttitulostimen myös wifi-yhteydellä.

HID Fargo DTC-1250 on erittäin helppokäyttöinen, laadukas ja toimintavarma muovikorttitulostin, joka säilyy toimintakunnossa vuosia. Ainoa huoltotoimenpide on tulostimen puhdistus, joka onnistuu helposti puhdistuspaketin avulla itse värinauhan vaihtamisen yhteydessä. Värinauhat ovat valmiissa ”kasetissa” ja ne asetetaan tulostimeen helposti.

Asennus ja koulutus

Muovikorttitulostimen asennus ja käyttö on helppoa. Tarjoamme kuitenkin ammattilaisen käyttöönne käyttöönottoa varten. Kysy lisää!

Kiinnostuitko muovikorttitulostimesta?

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Soita 010 3244 334 tai lähetä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Ota yhteyttä

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset