IDP Värinauha-silppuri

IDP Värinauhasilppuri

Tulostettaessa muovikorttitulostimella värinauhaan jää ns. kopiojälki tulostuksesta. Tulostaessa henkilökortteja saatat säilyttää koko yrityksenne henkilökorttitietoja käytetyissä värinauhoissa. Hävitätkö käytetyt värinauhat tällä hetkellä tietoturvallisesti?

IDP on tuonut markkinoille IDP värinauhasilppurin / värinauhan tuhoajan, jonka avulla tuhoat värinauhan tietoturvallisesti. Markkinoiden ainoa värinauhasilppuri tuhoaa lähes minkä tahansa muovikorttitulostimen värinauhan mallista riippumatta erittäin pieneksi silpuksi (n. 2,5mm x 2,5mm palasiksi).

IDP värinauhasilppuri on erittäin helppokäyttöinen. Käytetty värinauha laitetaan sille varattuun paikkaan ja painetaan play-nappia. Värinauha tuhoutuu itsestään ja laite pysähtyy automaattisesti värinauhan loppuessa.

Video

IDP Värinauhasilppurin ominaisuuksia

Tuhoaa käytetyt värinauhat tietoturvallisesti n. 2,5mm x 2,5mm silpuksi.
Kevytrakenteista värinauhasilppuria voidaan helposti liikutella paikasta toiseen.
Erittäin toimintavarma, helppokäyttöinen ja käytännössä huoltovapaa laite.
Tuhoaa värinauhan nopeasti n. 12 metriä minuutissa.

IDP Värinauhasilppuri

Tuhoatko värinauhat tietoturvallisesti?

 

Katso esite.

IDP värinauhasilppuri on erittäin helppokäyttöinen laite, jolla tuhoat värinauhat kätevästi. Laitteessa on kaksi eri nopeutta ja sen voi huoletta jättää tuhoamaan käytettyä värinauhaa itsekseen. IDP värinauhasilppuri on pienikokoinen ja toimii lähes kaikkien muovikorttitulostin-valmistajien värinauhojen kanssa.

Tuhotaanko organisaatiossanne värinauhat tällä hetkellä tietoturvallisesti? Värinauhaan jää aina jälki tulostuksesta. Kysy lisää tai hanki omasi suoraan verkkokaupastamme.

Värinauhojen tuhoaminen palveluna?

Tarjoamme värinauhojen tuhoamista myös palveluna. Lähetä käytetyt värinauhat meille ja tuhoamme ne tietoturvallisesti. Kysy lisää!

Kiinnostuitko värinauhasilppurista?

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Soita 010 3244 334 tai lähetä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Ota yhteyttä

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset