Painotyöt kaikkiin tarpeisiin.

Painotyöt kaikkiin tarpeisiin

Olemme muovikorttialan huippuammattilainen. Emme kuitenkaan keskity pelkästään muovikortteihin vaan asiakkaidemme kokonaisvaltaiseen palveluun. Tästä syystä muovikorttien ja niihin liittyvien tuotteiden lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat myös muut painotyöt kuten käyntikortit, esitteet, lomakkeet, tarrat, korttisaatteet, kirjekuoret yms.

Oman digipainotuotannon avulla palvelemme asiakkaitamme kaikissa painotarpeissa erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Kuten muovikortti-tuotteissamme, myös muissa painotuotteissamme panostamme toimitusvarmuuteen, laadukkaisiin tuotteisiin ja erittäin nopeisiin toimitusaikoihin. Toteutamme tarvittaessa puolestanne myös graafisen suunnittelun.

Käyntikortteja varten tarjoamme monia erilaisia materiaaleja. Huomiota herättävin on erikoistuotteemme luottokorttikokoinen muovinen käyntikortti, joka jää varmasti vastaanottajan mieleen.

 

Tuotevalikoimamme muut painotuotteet

Käyntikortit

Käyntikortit ovat säilyttäneet asemansa tärkeänä välineenä yritysmaailmassa. Käyntikortit luovat ammattimaisuutta ja viestivät yrityksenne imagosta. Laadukkaat käyntikortit luovat imagon laadukkaasta yrityksestä.

Lue lisää

Tapahtumapassit

Tapahtumapassien avulla vieraat tunnistetaan. Tapahtumapassit voivat roikkua kaulanauhassa tai kiinnittää klipsillä rintapieleen. Valikoimastamme tapahtumapassit kaikkiin tarpeisiin.

Lue lisää

Saatekotelot

Valmistamme erilaisia saatekoteloita muovikorteille. Saatekotelot valmistetaan laadukkaista ja tukevista kartongeista digi- tai offset-painettuina. Valitse varastokoko tai custom-koko haluamallasi tavalla.

Lue lisää

Flyerit

Valmistamme flyerit haluamallanne painatuksilla. Flyerit helposti ja nopeilla toimitusajoilla. Saat flyerit tarvittaessa jopa samana päivänä tilauksesta.

Lue lisää

Esitteet

Valmistamme esitteet haluamallanne painatuksella. Esitteet helposti ja nopeilla toimitusajoilla. Saat esitteet tarvittaessa jopa samana päivänä tilauksesta.

Lue lisää

Kortit

Valmistamme kaikkki kortit kuten kutsukortit, kiitoskortit, joulukortit yms. kortit haluamallasi painatuksilla. Kaikki kortit helposti ja nopeilla toimitusajoilla.

Lue lisää

Lomakkeet

Valmistamme lomakkeita moniin eri tarpeisiin. Lomakkeita käytetään mm. tuntilistoina, työmääräimenä, tilauslomakkeena, tarjouspohjissa yms.

Lue lisää

Julisteet

Valmistamme julisteet haluamallasi ulkoasulla. Julisteet helposti ja nopeilla toimitusajoilla. Saat julisteet tarvittaessa jopa samana päivänä tilauksesta.

Lue lisää

Kirjekuoret

Valmistamme kirjekuoret haluamallanne painatuksilla ja haluamaanne kokoon. Kirjekuoret helposti ja nopeilla toimitusajoilla. Saat kirjekuoret tarvittaessa jopa samana päivänä tilauksesta.

Lue lisää

Kyltit

Valmistamme kaikki kyltit haluamallanne painatuksilla ja haluamaanne kokoon. Kyltit saat helposti ja nopeilla toimitusajoilla. Erikoisuutenamme erittäin tyylikkäät laser-kaiverretut kyltit.

Lue lisää

Tarrat

Laadukkaat tarrat järkevin hinnoin. Toimitamme erilaisia tarroja useisiin eri tarpeisiin. Tuotetarrat, tarratekstit, mainostarrat, vuositarrat, kampanjatarrat, työkalutarrat ja muut erikoistarrat.

Lue lisää

Narikkalaput

Narikkalaput omalla painatuksella.

 

Lue lisää

Valmistamme tyylikkäitä ja kestäviä narikkalappuja asiakkaan omalla painatuksella erilaisista materiaaleista. Narikkalaput voidaan tehdä esim. PVC-muovista tai synteettisestä paperista NeverTearistä.

Narikkalaput valmistetaan aina kustomoidusta toivomallanne ulkoasulla. Edullisesti ja nopeasti. Narikkalappuihin voidaan tehdä yksi- tai kaksipuoleinen painatus ja ne numeroidaan haluamallanne tavalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko painotuotteistamme?

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Soita 010 3244 334 tai lähetä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Ota yhteyttä

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset