RFID-tuotteet kaikkiin tarpeisiin.

RFID-tuotteet kaikkiin tarpeisiin

RFID-kortit, RFID-tunnisteet, RFID-rannekkeet, RFID-tagit & RFID-avaimenperät.

NFC-kortit, NFC-tunnisteet, NFC-rannekkeet, NFC-tagit & NFC-avaimenperät.

RFID-tuotteilla on monia eri käyttökohteita. Niitä käytetään mm. julkisessa liikenteessä, kulunvalvonnassa, työajanseurannassa yms. tunnistamisjärjestelmissä.

Heti varastostamme paljon erilaisia RFID-tuotteita moneen eri kohteeseen. Valikoimaamme kuuluvat yleisimmät 13,56 MHz ja 125 KHz taajuuksilla toimivat RFID-sirut. Toimitamme myös UHF-siruja. Autamme sopivan tuotteen ja sirun löytämisessä.

RFID-tuotteet voidaan myös painattaa haluamallasi logolla ja yksilöintitiedolla.

Valikoimastamme löydät myös RFID- & NFC-lukijoita.

Tuotevalikoimamme RFID-tuotteissa

RFID-tagit

RFID-tagit ja muut äly-tunnisteet ovat osa tuotevalikoimaamme. Toimitamme RFID-tagit niin painatuksilla kuin ilman nopeilla toimitusajoilla. Saatavilla kaikki 125 KHz tai 13,56 MHz taajuuksien rfid-sirut.

Lue lisää

NFC-tagit

NFC-tagit ja muut äly-tunnisteet ovat osa tuotevalikoimaamme. Toimitamme NFC-tagit niin painatuksilla kuin ilman nopeilla toimitusajoilla. NFC-tageja on useita eri malleja. Niin pienet kuin suuretkin määrät.

Lue lisää

RFID-tarrat

RFID-tarrat ja muut äly-tunnisteet ovat osa tuotevalikoimaamme. Toimitamme RFID-tarrat niin painatuksilla kuin ilman. RFID-tarroja on saatavilla useaa eri kokoa. Niin pienet kuin suuretkin määrät.

Lue lisää

NFC-tarrat

NFC-tarrat ja muut äly-tunnisteet ovat osa tuotevalikoimaamme. Toimitamme NFC-tarrat niin painatuksilla kuin ilman. NFC-tarroja on saatavilla useaa eri kokoa. Niin pienet kuin suuretkin määrät saatavilla nopeasti.

Lue lisää

RFID-lukijat

Erittäin helppokäyttöinen USB-porttiin tuleva RFID-tunnisteen lukija, joka toimii niin Windows-, Mac- ja Linux-ympäristössä. Erillisiä ajureita ei tarvita. Saatavilla 13,56 MHz tai 125 KHz taajuudelle. Myös muita malleja saatavilla tarpeesi mukaisesti.

Lue lisää

NFC-lukijat

Erittäin helppokäyttöinen USB-porttiin liitettävä NFC-tunnisteen lukija, joka toimii niin Windows-, Mac-, ja Linux-ympäristössä. Erillisiä ajureita ei tarvita ja asennus on yksinkertainen. Myös muita malleja saatavilla tarpeesi mukaisesti.

Lue lisää

TIETOA RFID:stä

Katso myös puiset RFID- & NFC-tuotteemme.

 

KATSO LISÄÄ

RFID (Radio Frequency Indentification) on yleisnimitys radiotaajuuksilla toimiville tekniikoille, joita käytetään mm. tunnistamiseen, yksilöintiin, merkitsemiseen ja havainnointiin. RFID-tunnisteissa oleva tieto luetaan langattomasti RFID-lukijoilla radioaaltojen avulla. 

RFID-tunnisteet sisältävät sirun sekä antennin tiedon vastaanottoa ja lähetystä varten. RFID-tunnisteissa oleva siru ja antenni ovat yleensä piilossa tunnisteen (kortti tai tagi) sisällä. RFID-tunnisteet toimivat usein yksilöivänä tunnisteena viivakoodin tavoin. RFID-tunniste luetaan lukijalla, joka lähettää tiedon taustajärjestelmään. 

RFID-tekniikkaa on hyödynnetty jo vuosia mm. kulunvalvonnassa, työajanseurannassa, julkisessa liikenteessä, eläinten merkitsemisessä yms. kohteissa. Uusia tapoja hyödyntää RFID:tä keksitään jatkuvasti. 

NFC (Near Field Communication) puolestaan on yksi RFID-teknologian alakategorioista, jota hyödynnetään mm. mobiililaitteissa. Mobiililaitteella luetaan NFC-tunniste, joka lähettää käskyn tietystä toiminnosta mobiililaitteelle. NFC:lla on lukemattomia ominiasuuksia erilaisen lisäarvon tuottamisessa. Perinteisesti NFC-tarra kiinnitetään kohteeseen tai tuotteeseen ja lukemalla tarra mobiililaitteella, saadaan luotua jonkinlaista lisäarvoa. 

NFC:n käyttötapoja:

  • Lähimaksaminen
  • Kahden NFC-laitteen tiedonvaihto
  • www-sivujen yms. yhteystietojen jakamiseen esim. käyntikortilla
  • Puhelimen toiminnon käynnistäminen
  • yms.

Korttilinna Oy toimittaa erilaisia RFID- & NFC-ratkaisuja. Valikoimaamme kuuluu paljon erilaisia RFID- & NFC-tuotteita sekä erilaisia siruja, jotka toimivat eri taajuuksilla mm. Mifare Ultralight / Mifare 1K / Mifare Desfire / EM4102/EM4200 / Hitag / I-Code / Legic / HID/Indala / UHF yms. 

Useita RFID-tuotteita suoraan varastostamme. RFID-tuotteet voidaan myös painattaa haluamallanne painatuksella. Olipa tarpeenne kaksi tai 200.000 RFID-tunnistetta, palvelemme nopeilla toimitusajoilla ja laadukkailla tuotteilla. 

Verkkokauppa

Paljon erilaisia RFID-tuotteita heti varastostamme suoraan verkkokaupastamme.

Verkkokauppaan

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset