NFC-kortit kaikkiin tarpeisiin.

NFC-kortit kaikkiin tarpeisiin

NFC-kortit ja muut älylliset sirukortit ovat osa Korttilinnan Oy:n tuotevalikoimaa. Toimitamme NFC-kortit niin painatuksilla kuin ilman. Toimitamme myös NFC-tagit ja -tunnisteet kaikkiin tarpeisiin. NFC-kortit ovat tyylikkäitä ja edustavia luottokorttimallisia muovikortteja. Muoviset NFC-kortit ovat erittäin kestäviä.  Valikoimaamme kuuluvat myös useimmat kontaktisiru-kortit. Valmistamme NFC-kortteja niin pieniä kuin suuriakin määriä. 

Olipa tarpeenne kaksi tai 200.000 kpl, saat tyylikkäät ja korkealaatuiset NFC-kortit meiltä. Korttilinna Oy tarjoaa nopeat toimitusajat ja kokonaisvaltaisen palvelun.

NFC-kortit (Near Field Communication) sisältävät sirun sekä antennin tiedon vastaanottoa ja lähetystä varten. NFC-korteilla on useita käyttökohteita. Julkisen liikenteen ja kulunvalvonnan lisäksi NFC-kortteja käytetään mm. kanta-asiakaskortteina, jäsenkortteina, maksukortteina ja työajanseurannassa. NFC-kortit soveltuvat useisiin käyttökohteisiin.

Valikoimaamme kuuluvat kaikki yleisimmät NFC-sirut. Toimitamme myös UHF-kortteja. Autamme tarvittaessa sopivan NFC-mallin etsinnässä!

NFC-kortteihin voidaan tehdä yksilöintinä esim. nimi ja/tai numero. NFC-kortit voidaan myös koodata haluamallanne tavalla. NFC-korttien lisäominaisuuksiin kuuluvat mm. magneettiraita, viivakoodi yms. sähköiset ominaisuudet. Valmistamme myös hybrid-NFC-kortteja, jotka sisältävät tuplasirun eri taajuuksille. 

NFC-korttien toimitusaika vaihtelee kappalemäärästä riippuen yhdestä (1) päivästä kahteen (2) viikkoon.

Kysy lisää NFC-korteista korttikumppaniltasi Korttilinna Oy:ltä. 

NFC-kortin ominaisuuksia

Mifare Ultralight, Mifare 1K, Mifare Desfire, NTAG, I-Code yms.
Ohjelmoitavissa kustomoidusti haluamallasi tavalla.
Hybrid-NFC-kortit kustomoidusti haluamillasi kahdella NFC-sirulla.
NFC-kortit toimitetaan heti varastosta / erittäin nopeilla toimitusajoilla.

NFC-korteista

Saatavilla myös RFID-kortteja, UHF-kortteja, NFC-tagejä, NFC-tarroja yms.

 

Katso esimerkkejä

NFC-kortin koko on 86x54mm eli luottokorttikokoinen muovikortti. NFC-kortin paksuus on n. 0,84mm. Toimitamme NFC-kortit painatuksilla ja lisäksi myös Blanco-NFC-kortit. Blanco NFC-kortteja löytyy suoraan varastostamme. Painetut NFC-kortit painetaan / tulostetaan offset- tai digitekniikalla riippuen määrästä ja korttiaineistosta. Normaalien CMYK-painovärien lisäksi NFC-korteissa voidaan käyttää useita erikoisvärejä ja efektejä.

NFC-korttiin voidaan tehdä metalliväripainatuksia (kulta, hopea), metalliväri-tausta tai muita erikoisratkaisuja kuten kiiltolakka-pinnoite. NFC-kortista voidaan tehdä myös läpinäkyvä.

Normaalisti NFC-kortit valmistetaan PVC-muovista, mutta myös muita ympäristöystävällisiä materiaaleja on saatavilla. Toimitamme NFC-kortit useilla eri siruilla esim. Mifare Ultralight / Mifare 1K / Mifare Desfire / NTG yms. Toimitamme myös UHF-kortteja.

NFC-kortin suunnittelu

Käytä oheista aineisto-ohjetta suunnitellessasi aineistoa NFC-kortteihin. Halutessanne suunnittelemme NFC-kortit puolestanne. Katso myös mallikortteja galleriastamme.

Lisää töitämme galleriassa.   Katso lisää

Kiinnostuitko NFC-korteista?

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Soita 010 3244 334 tai lähetä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Ota yhteyttä

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset