RFID-kortit kaikkiin tarpeisiin.

RFID-kortit kaikkiin tarpeisiin

RFID-kortit ja muut älylliset sirukortit ovat osa Korttilinnan Oy:n tuotevalikoimaa. Toimitamme RFID-kortit niin painatuksilla kuin ilman. Toimitamme myös rfid-tagit ja -tunnisteet kaikkiin tarpeisiin. RFID-kortit ovat tyylikkäitä ja edustavia luottokorttimallisia muovikortteja. Muoviset RFID-kortit ovat erittäin kestäviä.  Valikoimaamme kuuluvat myös useimmat kontaktisiru-kortit. Valmistamme RFID-kortteja niin pieniä kuin suuriakin määriä. 

Olipa tarpeenne kaksi tai 200.000 kpl, saat tyylikkäät ja korkealaatuiset RFID-kortit meiltä. Korttilinna Oy tarjoaa nopeat toimitusajat ja kokonaisvaltaisen palvelun.

RFID-kortit (Radio Frequency Identification) sisältävät sirun sekä antennin tiedon vastaanottoa ja lähetystä varten. RFID-korteilla on useita käyttökohteita. Julkisen liikenteen ja kulunvalvonnan lisäksi RFID-kortteja käytetään mm. kanta-asiakaskortteina, jäsenkortteina, maksukortteina ja työajanseurannassa.

Valikoimaamme kuuluvat kaikki yleisimmät 125 KHz ja 13,56 MHz taajuuksilla toimivat rfid-sirut. Toimitamme myös UHF-kortteja. Autamme tarvittaessa sopivan rfid-mallin etsinnässä.

RFID-kortteihin voidaan tehdä yksilöintinä esim. nimi ja/tai numero. RFID-kortit voidaan myös koodata haluamallanne tavalla. RFID-korttien lisäominaisuuksiin kuuluvat mm. magneettiraita, viivakoodi yms. sähköiset ominaisuudet. Valmistamme myös hybrid-RFID-kortteja, jotka sisältävät tuplasirun eri taajuuksille.

RFID-korttien toimitusaika vaihtelee kappalemäärästä riippuen yhdestä (1) päivästä kahteen (2) viikkoon.

Kysy lisää RFID-korteista korttikumppaniltasi Korttilinna Oy:ltä.

RFID-kortin ominaisuuksia

Mifare Ultralight, Mifare 1K, Mifare Desfire, EM4102/EM4200 yms.
Hitag, I-Code, Legic, HID / Indala, erilaiset UHF-sirut yms. RFID-sirut.
Hybrid-RFID-kortit kustomoidusti haluamillasi tuplasiruilla.
RFID-kortit toimitetaan heti varastosta / erittäin nopeilla toimitusajoilla.

RFID-korteista

Saatavilla myös NFC-kortteja, UHF-kortteja, RFID-tagejä, RFID-tarroja yms.

 

Katso esimerkkejä

RFID-kortin koko on 86x54mm eli luottokorttikokoinen muovikortti. RFID-kortin paksuus on n. 0,84mm. Toimitamme RFID-kortit painatuksilla ja lisäksi myös Blanco-RFID-kortit. Blanco RFID-kortteja löytyy suoraan varastostamme. Painetut RFID-kortit painetaan / tulostetaan offset- tai digitekniikalla riippuen määrästä ja korttiaineistosta. Normaalien CMYK-painovärien lisäksi RFID-korteissa voidaan käyttää useita erikoisvärejä ja efektejä.

RFID-korttiin voidaan tehdä metalliväripainatuksia (kulta, hopea), metalliväri-tausta tai muita erikoisratkaisuja kuten kiiltolakka-pinnoite. RFID-kortista voidaan tehdä myös kokonaan tai osittain läpinäkyvä.

Normaalisti RFID-kortit valmistetaan PVC-muovista, mutta myös muita ympäristöystävällisiä materiaaleja on saatavilla. Toimitamme RFID-kortit useilla eri siruilla esim. Mifare Ultralight / Mifare 1K / Mifare 2K / Mifare 4K / EM4102 / EM4200 / HID / Indala. Toimitamme myös UHF-kortteja ja Hybrid-RFID-kortteja, jotka sisältävät sirun kahdelle taajuudelle.

RFID-kortin suunnittelu

Käytä oheista aineisto-ohjetta suunnitellessasi aineistoa RFID-kortteihin. Halutessanne suunnittelemme RFID-kortit puolestanne. Katso myös mallikortteja galleriastamme.

Lisää töitämme galleriassa.   Katso lisää

Kiinnostuitko RFID-korteista?

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Soita 010 3244 334 tai lähetä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Ota yhteyttä

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset