RFID-tagit kaikkiin tarpeisiin.

RFID-tagit kaikkiin tarpeisiin

RFID-tagit ja muut äly-tunnisteet ovat osa Korttilinnan Oy:n tuotevalikoimaa. Toimitamme RFID-tagit niin painatuksilla kuin ilman. Valikoimastamme löydät myös RFID-kortit eri tarpeisiin. RFID-tageja on monia eri malleja mm. Mifare Ultralight, Mifare 1K, Mifare Desfire, EM, Indala yms.

RFID-tagien tuotevalikoimamme sisältää laadukkaita rfid-tageja monilla eri siruvaihtoehdoilla. Olipa tarpeenne kaksi tai 200.000 kpl, saat tyylikkäät ja korkealaatuiset RFID-tagit meiltä. 

Valikoimaamme kuuluvat kaikki yleisimmät 125 KHz tai 13,56 MHz taajuuksilla toimivat rfid-sirut. Toimitamme myös UHF-tageja.

Korttilinna Oy tarjoaa nopeat toimitusajat ja kokonaisvaltaisen palvelun.

RFID-tagin ominaisuuksia

Mifare Ultralight, Mifare 1K, Mifare Desfire, EM4102/EM4200 yms.
Hitag, I-Code, Legic, HID / Indala, UHF-sirut yms. yleisimmät RFID-sirut.
Hybrid-RFID-tagit kustomoidusti haluamillanne kahdella RFID-sirulla.
RFID-tagit toimitetaan heti varastosta / erittäin nopeilla toimitusajoilla.

RFID-tageista

Varastostamme tietyt RFID-mallit. Otathan yhteyttä, jos et löytänyt sopivaa?

 

KATSO LISÄÄ

RFID-tageja käytetään mm. kulunvalvonnassa, työajanseurannassa yms. tunnistamisessa. RFID-tagit soveltuvat useaan eri käyttötarkoitukseen. RFID-tagit (Radio Frequency Identification) sisältävät sirun sekä antennin tiedon vastaanottoa ja lähetystä varten.

RFID-tageihin voidaan tehdä logo- tai muita painatuksia. RFID-tagit voidaan yksilöidä tulostamalla tai laser-kaiverruksella esim. juoksevalla numeroinnilla tai RFID-tunnisteen koodilla. RFID-tagit voidaan myös koodata haluamallanne tavalla. Valmistamme myös hybrid-RFID-tageja, jotka sisältävät tuplasirun eri taajuuksille.

Toimitamme RFID-tagit useilla eri siruilla esim. Mifare Ultralight / Mifare 1K / Mifare 2K / Mifare 4K / EM4102 / EM4200 / HID / Indala. Toimitamme myös UHF-tageja.

RFID-tagien toimitusaika vaihtelee kappalemäärästä, tyypistä ja painatuksesta riippuen päivästä pariin viikkoon. Kysy lisää RFID-tageista korttikumppaniltasi Korttilinna Oy:ltä. 

Verkkokauppa

Paljon erilaisia RFID-tuotteita heti varastostamme suoraan verkkokaupastamme.

Verkkokauppaan

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset