HDP-6600

Muovikorttitulostin HID Fargo HDP-6600

HID Fargo HDP-6600 on muovikorttitulostimien uusinta uutta. Erittäin korkealaatuinen, luotettava, laadukas ja todella nopea muovikorttitulostin. HID Fargo HDP-6600 tulostaa jopa 230 kpl muovikortteja minuutissa HDP-tekniikalla (High Definition Printing).

Tämä siirtokalvotulostin tekee muovikortin tulostuksen ensin siirtokalvolle, joka kiinnittyy muovikorttiin. Kaikki tämä tapahtuu automaattisesti ja erittäin nopeasti. HID Fargo HDP-6600 tulostusjälki on erittäin korkealaatuista ja se tulostaa jopa 600 dpi:n tarkkuudella. Siirtokalvo tekee muovikortin tulostuksesta erittäin kestävän. HID Fargo HDP-6600 muovikorttitulostimella tulostat erittäin tarkkalaatuisia ja kestäviä muovikortteja.

Saatavilla heti varastosta.

Video

Kysy lisää muovikorttitulostimista korttikumppailtasi Korttilinna Oy:ltä.

HID Fargo HDP-6600 ominaisuuksia

Siirtokalvotekniikka tuottaa erittäin korkealaatuisia ja kestäviä tulostuksia muovikortteihin.
Erittäin toimintavarma, helppokäyttöinen ja käytännössä huoltovapaa muovikorttitulostin.
Edulliset korttikohtaiset tulostuskustannukset ja tyylikäs muotoilu. Nopea tulostus!
Huippu-takuu! Tulostuspäällä elinikäinen takuu! Muilla tulostimen osilla takuu 3 vuotta.

Muovikorttitulostin HID Fargo HDP-6600

Markkinoiden nopein siirtokalvotulostin HDP-6600.

 

Katso esite

HID Fargo HDP-6600 muovikorttitulostin voidaan varustaa erilaisilla lisälaitteilla kuten kortin kääntäjä, lisälaminaattori, magneettiraidan koodauslaite, RFID-koodauslaite yms. Lisälaitteet voidaan asentaa tulostimeen tilauksesi yhteydessä, tai ne voidaan asentaa tulostimeen jälkikäteen.

HID Fargo HDP-6600 on erittäin helppokäyttöinen, laadukas ja toimintavarma muovikorttitulostin, joka säilyy toimintakunnossa vuosia. Ainoa huoltotoimenpide on tulostimen puhdistus, joka onnistuu helposti puhdistuspaketin avulla itse värinauhan vaihdon yhteydessä. Värinauhat ja siirtofilmit ovat valmiissa ”kasetissa” ja ne asetetaan tulostimeen helposti.

HDP-6600 muovikorttitulostin on erittäinkustannustehokas muovikorttitulostin, joka hyödyntää HID Globalin uutta innovatiivista jätteetöntä laminointitekniikkaa. HID Globalin patentoidun iON-tekniikan avulla tulostin saavuttaa tulostuslämpötilan jopa 60 sekunnissa. Myös ensimmäinen tulostus on siis nopea.

Asennus ja koulutus

Muovikorttitulostimen asennus ja käyttö on helppoa. Tarjoamme kuitenkin ammattilaisen käyttöönne käyttöönottoa varten. Kysy lisää!

Kiinnostuitko muovikorttitulostimesta?

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Soita 010 3244 334 tai lähetä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

Ota yhteyttä

Yritys

Ota yhteyttä

  • Osoite: Höyläämötie 3B,
    00380 Helsinki

  • Email: info(at)korttilinna.fi

  • Puhelin: 010 3244 334

Uutiset